Matcher idag och bilder från igår..

Nu är alla hemma igen och jag är nog inte den enda som kämpar för att hålla ögonen öppna, sängen känns ganska lockande..


Matcherna då, Bolton 1 ställdes först mot Kärra 2, en match som började lite skakigt med 0-3 i baken men som vi lyckades vända när vi kom igång i anfallet. Kärra bestämde sig för att gå upp högt när dom låg under med två och här någonstans blev väl tjejerna lätt stressade för att underdriva ganska mycket.. Det resulterade i alla fall i att Kärra reducerade och det blev dags för sudden death, mycket nerver men efter räddningar bakåt av Klara B och monstersatsning från linjen av Klara L fick vi straff som Sandra satte och vi gick vidare till åttondel.

Åttondelsfinal spelades inte långt efter första matchen men tjejerna hann ändå trycka i sig lite frukt och ta det lite lugnt och ladda batterierna och efter en bra men ganska kort uppvärmning var det dags för match. Tyärr visade det sig att Cyrus lämnat turneringen och vi vann väldigt enkelt på walk over.

Nu var det så dags för Bolton 2 men dom hittade inte riktigt tillbaka till spelet som dom hade igår och verkade lite stressade redan från start vilket jag tror var orsaken till många stressade beslut och slarvfel. Men tjejerna gav aldrig upp och spelmässigt låg vi inte efter Guif och jag kan tycka att resultatet 0-8 är lite missvisande.. Att släppa in 8 mål på 20 minuter är ingen fara men det är tyvärr svårt att vinna matcher om man inte gör några mål, men det är inte det viktiga utan det är utvecklingen och den tycker jag har gått mycket framåt den här helgen, nu vet vi vad vi kan göra, nu gäller det bara att hitta tillbaka till den känslan oftare..

Samtidigt spelade Bolton 1 sin kvartsfinal mot Kärra 1 och vad jag har förstått det som gör tjejerna en bra match men Kärra var snäppet vassare idag, men vi gav dom en match i alla fall, vi får revanschera oss nästa år. Klara B fick beröm från tränare på läktaren efter sin insats i målet förhoppningsvis sjunker det in och de ledsna minerna som tjejerna visade upp kan istället bytas ut mot många leenden och minnen från en mycket bra och rolig handbollshelg där jag tycker att vi tog stora kliv framåt vilket får framtiden att se ljus ut, BRA JOBBAT TJEJER!!

Här kommer några av bilderna från igår:


Nej, nu har handbollsabstinensen slagit till, dags att ta sig till Eriksdalshallen för att kolla P96 som har tagit sig till final i slutspelet. Kommer mer om turneringen senare!
Tjing!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0