Vilken turnering!

Nu har vi avslutat Annas Cup, och vad tjejerna har kämpat! Båda lagen började med en spelare för lite men det verkade inte störa dom alls. Bolton 1 började lite skakigt men kom igång snabbt och de fick även förstärkning av Wilma som gjorde en riktigt kämpa insats och även ett av helgens snyggaste mål, bra jobbat!!
Eftersom de hade ett lite knepigt spelschema var vi tvungna att hitta på något roligt så dom fick åka och bowla, en välbehövlig paus från handbollshallen men efter att jag gjorde korta intervjuer så verkar det som om bowlingen inte gick så  jättebra, alltså ingen karriär att satsa på kanske? Och Claire, jag skulle väl aldrig håna er?? Jag vet inte vad du pratar om...

Efter bowlingen var det dags för sista gruppspelsmatchen och tjejerna vann den matchen och då var det dags för kvartsfinal i b-slutspelet men innan dess var det middagsdax. Vi hittade en pizzeria så tjejerna fick i sig lite pasta, dom ville väl egentligen äta pizza, men det kanske det blev idag istället?? Men pastan verkade göra susen och tjejerna blev kreativa, kanske inte helt moraliskt korrekt men här kommer en fin dans utan ljud, det är ju som sagt bättre att se dom men inte höra dom.

 

 

Sen var det dags för slutspelsmatch, Nora var nog inte den enda som höll på att somna medans vi gick igenom matchtaktiken, nu var det riktigt trötta tjejer som ställde upp för match mot Gustavsberg. Dom var nog lika trötta som vi och första måleti matchen gjordes när det gått ungefär 5 minuter, av oss som tur var och efter det lossnade det lite och tjejerna kämpade så himla bra och krigade hela matchen och vi vann! Bra jobbat! Och vi fick äntligen(?) åka hem. Jag däckade innan halv tio, jag tror att det var många som hade det svårt att hålla sig vakna. På söndagen var det semifinal som vi klarade galant och gick vidare till b-final där vi mötte Irsta HF. Det finns inte mycket annat att säga än att tjejerna kämpade och krigade och tog matchen vidare till förlängning med sudden där tyvärr Irsta fick in en boll. Men tänk, vi gick till final, och vi spelade lika i finalen, vi gjorde en riktigt bra match!!!

 

Bolton 2 hade ett lite bättre spelschema och gjorde en bra första match mot Skogås och sen fortsatte dom som tåget och tog tre raka matcher och sen var dom klara för dagen och smet hem, Bolton 1 tackar för stödet ;) :P På söndagen var det semifinal mot Spårvägen och vilken match tjejerna gör. Vi vinner med en boll och jag tror att om Linn hade varit med hade hon nog sagt att det inte kom något ogräs i rabatten, eller?? Nu var det ett ganska långt uppehåll till finalen och tjejerna fick åka och äta pasta, inte pizza, en viss besvikelse anades. Men pastan gled ner ändå och tjejerna klarade sig utan att spåra (mer än vanligt). Med lite tid över gick vi till Strandhallen och kollade få FB som spelade semifinal och tjejerna konstaterade att vi kände nog "alla" i Bolton. Det kommer dom också göra snart, det hör till. Sen var det dags för final, Karin hade återhämtat sig och Astrid kom som en glädjande förstärkning och det var dags för matchstart, och dom kämpade, och vi kämpade, och det var jämt, och vi gjorde ännu en otroligt bra match och vi klarade oss länge utan ogräs i rabatten men det höll tyvärr inte målmässigt riktigt hela matchen. Den slutar 6-7 till Åkerbergas favör, trist.

MEN, och detta är ett stort MEN. Vi ställer upp i en turnering med två lag som båda har för få spelare, som har sjuka spelare och spelare som stukade fingret:

(visst ser det allvarligt ut?)

Och vad gör vi? Vi spelar så OTROLIGT bra i flera matcher och vi kämpar i alla matcher, vi försökte få tjejerna att vila och dricka lite vatten ibland men dom ville inte, dom ville spela, och spela fick dom, och spela gjorde dom, som aldrig förr. Vi tar oss till två finaler, och förlorar båda med udda målet, men vi var där och vi gjorde det bra! Jag ser båda de matcherna som vinster, oavsett resultat

VI ÄR STOLTA ÖVER ER!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0