Seriepremiärer




Nu var serieprämieren avslutad för Bolton 1 och Bolton 2 med lite blandat resultat. Bolton 1 började med match mot Spårvägen och gör en bra match men det är det där med att våga vinna, förhoppningsvis vågar vi det snart, vi har ju gjort det förut. Andra matchten mot Åkersberga blev tyvärr inte vad vi hoppats på då vi inte orkar kämpa på när vi ligger under med några bollar och det får rinna ifrån mer än nödvändigt. Bolton 3 gjorde sitt bästa för att heja på tjejerna men det räckte ändå inte.

Bolton 3 spelade sen mot Åkersberga och gör en bra match, vågar vi lite mer och så blir det ännu bättre! Tyvärr blev det inga poäng denna helg så vi tar nya tag till nästa matcher och kör stenhård då istället.

Träningsläger i Katrineholm



Då har säsongen dragit igång på allvar, imorgon är det seriepremiär, spännande! Mindre spännande var första träningen på träningslägret där jag tror att alla tjejer hellre ville planera spökrunda och jag var ungefär 3 sekunder från att lämna hallen. Fyspasset tillsammans med F00 innan var bra också, att ni har skött sommarträningen kan jag ju inte direkt hålla med om men nu kanske ni har lärt er det till nästa år, det blir väldigt jobbigt om ni inte gör det. Men efter lite snack och lunch ryckte ni upp er till andra träningen och det ryktas om att ni inte ville göra bort er när Annette va där heller.. Det ganska späckade schemat som jag gjort följdes ju inte direkt, fast det va ju ganska skönt det med alla möten som jag hade och ni med för den delen.

På kvällen var det så dags för spökrundan, som jag har förstått så blev det inte riktigt som det va tänkt det gick ju inte att släcka men när jag har pratat med dom som gick dom så tyckte dom att den va bra i alla fall. Jag missade ju tyvärr den..

När så spökrundan äntligen var avslutat så va det så fokus på träningen igen och första passet på söndagen gick bra, Josephine kom som en välbehövlig förstärkning och även Ullis hjälpte till. Andra passet blev ett långt sådant då vi spelade turneringen mixat med F00 och lekte lite lekar också, några lag skulle ju heja på mellan matcherna men det blev det kanske inte så mycket av, alla var ganska trötta och en kortlek var visst inblandad i allt det här på något vänster.

Hoppas ni lägger er tidigt ikväll så ni orkar spela imorgon!

RSS 2.0