Härlig känsla..


Vart är Klara B?

Okej, skärpning, nu är det ju snart dags för nästa säsong, eller ja, det börjar väl egentligen redan imorgon då det är Lilla Midnattsloppet så nu är det väl dags att ta tag i det här projektet med blogginlägg från Partille..
Tyvärr sviker mitt minne mig och jag minns nog inte ens hälften av allt roligt som hände under veckan, jag var ju inte ens med på allt, så jag är väl egentligen fel person att skriva, men jag ska försöka få till något bra..

Tjejerna som var med var i alla fall:
Hanna, Klara L, Sandra, Elle, Moa, Ebba, Nora, Claire, Hilda, Anna, Catrin, Alice, Flavia, Josefin A, Linn, Oda, Josefine H, Sally, Savanna, Razicka och ja just det, Klara också ;)




Mycket handboll blev det och framför allt mycket bra handboll och individuella presationer, många tjejer som vågade nya saker och aldrig gav upp trots ibland väldigt svårt motstånd..!

Bolton 2 hamnade i en riktigt svår grupp där många av lagen var otroligt duktiga men trots det kämpade laget på hela vägen och i slutspelsmatchen mot Rödovre så gör tjejerna sin bästa match för turneringen och är det någon gång man ska åka ut så är det trots allt när man ligger på topp, så tjejer, ni kan hålla huvudet högt!



Bolton 1 hade liksom Bolton 2 både bra och mindre bra matcher men stog för en otrolig kämpainsats i sextondelen mot Fjellhammer och vinner efter många om och men på sudden, inte så spännande tack! Tänk på att era tränare är gamla.. I åttondelen var det sen dags för Rödovre och efter en ganska tung första halvlek ryckte tjejerna upp sig i andra och visade att de också kan spela mycket bra handboll!



Men vi spelade ju inte bara handboll, ja egentligen spelade vi ju mindre handboll än vad vi gjorde andra saker.. Ett Lisebergsbesök blev det, som tur var första dagen annars vet jag inte riktigt om tjejerna kunde fokuserat på något annat, ryktet går om att det var väldigt lite handboll och mycket Liseberg på tåget ner.. Talangtävling hade vi också många bra bidrag men den vann Alice med en mycket bra ståuppkomik, egentligen borde ju jag ha vunnit efter en strålande insats i massagebidraget.. Vi passade också på att glömma Klara B på heden, kanske inte det bästa man kan göra men hon hade ju handboll och föräldrar i alla fall, jag tror nog att jag går mer ärrad från den incidenten än någon annan..



På tåget hem var det många som hade försvunnit iväg på andra sommaraktiviteter men det var ändå en tapper skara som satte sig på tåget hem:














Även om vi ibland delar upp oss så är vi alltid ett lag och som lag är ni bäst!


RSS 2.0