Grattis Flavia!!!!

Lilla Fladdran har gått och blivit distriktmästarinna i kula, grattiiiiiis!!!!!


Kanske lite otippad kan tyckas medtanke på att kulstötarna man ser på tv väger en sisådär 500 kilo, men vi kanske ska vara glada för att Flavia inte väger så mycket, det skulle vara svårt för henne att vara så snabb och smidig då..;)

Nora sa en bra sak idag..

Varje år dör ca 4 personer i samband med ridning, och ungerfär 10 000 fler skadas allvarligt. Vi handskas med cirka 500 kg häst. Tänk på det nästa gång du kallar någon ryttare för mes, eller ligger och jämrar dig efter att du halkat i gräset när du sprungit efter den där bollfan!

Så nu vet ni vad som gäller, klaga hjälper inte, det är bara att köra..

Bra jobbat tjejer!

Ännu en bra helg på säsongen avslutad, idag fick vi revansch mot Sorunda och vann också mot Bollstanäs. I går vann vi mot Spånga också, efter en lätt seg start så kom tjejerna igång efter samling med Josephine och lite ramsor.
Hörde att ni hade en ny coach också, Sally, kul att se att du hänger med! Läxan tills på tisdag är perfekt för dig! Det var ju trots allt henne jag fick inspiration av, så skyll på henne, inte på mig;)
Efter att ha pratat med Josephine så vågar jag konstatera att ni har varit jätteduktiga allihop och det sägs också att Sandra ska ha gjort ett genombrott, helt självmant, nu blommar asfalten! Razicka återhämtade sig fantastiskt bra efter gårdagens tunga match mot Tumba och gjorde en väldigt bra insats i målet idag, skönt att se!

Två stolta tränare har ni i alla fall! Nu är det bara att jobba på med läxorna också så är vi jättenöjda. Även om det verkar som om ni har fått hjälp med den ena, skönt för er, mindre skönt för tomteverstaden kanske...
Peace out!

Nya läxor

Här är den första, och kanske roligaste, ni har lite att jobba med. Fråga bara Josephine, hon visar mer än gärna hur ni ska göra, det är nog inte så svårt som det ser ut och hon är lite av en expert på sånt här..

Sen till nästa läxa som är tills på tisdag behöver ni:

Pinne, pet flaska och snöre. Lätt fixat!


2 poäng till!

Ännu en vinst i bagaget, tyvärr också en förlust, men vi får ta revansch nästa helg helt enkelt! En lätt fåordig tränare ville inte ge några kommentarer till förlustmatchen men efter lite mailläsning så tror jag att jag kan konstatera att med mer fokus och havregrynsgröt så ska det gå vägen nästa gång, ingenting är omöjligt. Det som är bra är i alla fall att ni verkar ha återhämtat er efter förra helgens minst sagt lite tyngre resultat.
Och för att ni inte ska få tråkigt ska ni få en läxa, jag räknar iskallt med att ni kan det här tills jag kommer tillbaka igen, och kan ni det inte, då kommer löprundorna utökas maximalt ;)

Lycka till!


Det går bra nu!

Norrlandstränaren fick en trevlig start på dagen med ett glatt samtal från Josephine med rapport om att vi vann över Skånela, kul! Och sen blev det bara bättre med vinst över AIK också, härligt!
Nu håller vi tummarna för att det går lika bra imorgon också:)

Fladdran hittade en rolig video på youtube, check it out!!

Det går rykten..

Att det kommer bli en ny tävling om årets fulaste bild, så börja ladda upp med ideér redan nu för att se om ni kan slå förra årets vinnare!!

Vi vet ju redan att hon kan leverera, kan ni?


RSS 2.0